Velkommen til Skare Byg koncernen Besøg Seest HuseBoligprojekter & byggegrunde | Feriehusprojekter
             
 
Frydkjær®  -  Helårshuse
Frydkjær® er navnet på Skare Bygs arkitekttegnede helårshus til den kvalitetsbevidste bygherre.

Her er plads til individuelle løsninger, selvom Frydkjær® Huset er bygget op efter en af de grundlæggende husmodeller. Frydkjær® har Danmarks største og bredeste helårshusprogram med i alt 9 forskellige husserier, som hver især har fra 4-8 forskellige husmodeller.

Huselementerne til et Frydkjær® Hus produceres på egen fabrik, hvor hele lukkede vægsider isat vinduer, døre, isolering, dampspærre, installations-væg for optimal tæthed etc. på én gang kører ud fra produktionen direkte til byggegrunden.

Et professionelt byggehold lukker råhuset på et minimum af timer, så intet fugt kan forstyrre byggeprocessen. Jo mere af huset vi bygger hjemmefra, jo bedre kvalitetssikring og bedre logistik og levering til tiden.

Frydkjær® er selvfølgelig bygget efter vores lavenergi-koncept. Alle Frydkjær® Huse leveres som standard i lavenergi-klasse 2. Lavenergi klasse 2 er gældende regler fra 2010 omkring tæthed og isolering. Nye skrappere krav som Lavenergi klasse 1-huse gældende fra 2015 er allerede integreret i Skare Byg-produktionen, og alle vores Frydkjær® husmodeller kan derfor også tilbydes som klasse 1-huse.     Klik på logoet for at besøge
 Frydkjærs® hjemmeside

Design typehus: – Den nye husserie, design typehus, er samtidig en udfordring til kommunerne, som ofte tager udgangspunkt i det kendte typehus, når der laves lokalplaner og gives byggetilladelser.

Design typehus

 

Design typehus bliver gen-tænkt i et nyt design.
 
Mange byggefirmaer  designer en serie af eksklusive design typehuse, der omtænker typehuset og skaber nye rammer for familieliv i hus med have.
 
– Typehusene har i sin grundidé ikke forandret sig meget siden 1960’erne, hvor den nye boligform brød igennem i landets villakvarterer. Siden har mange danskeres livs- og familieformer ændret sig så meget, at hjemmets rammer også må ændres for at støtte den nye version af det gode liv. Tiden er til, at danskernes huse gen-tænkes indefra og ud. Resultatet er spændende design typehus, som henvender sig til kræsne danskere, der ønsker den luksus at flytte ind i et hus i et unikt, nyt design.
 
Det nye design typehus er fornemt og nyt design og samtidig funktionelt og brugbart kvalitetsbyggeri.
 
 
– I stedet for at tilpasse vores liv til vores huse, skal design typehuse tilpasse sig det liv, vi mennesker har. Vores nytænkning af typehuset er ikke startet med ydre design, men tager udgangspunkt i det liv, der i vor tid leves i hus og have.

Design typehus skabes for at skabe sammenhæng mellem ude- og indelivet.

– Vi bruger rummet ude anderledes i dag end tidligere. Helt frem til november måned sidder vi i byerne ude på cafeer under tæpper og terrassevarmere. Den sociale brug af uderummet hører også med til en tidssvarende bolig. Derfor skaber vores typehuse alle sammen flere uderum som kan gøres til en del af boligen. Det er vigtigt, at grunden bliver en aktiv medspiller til huset og familien, som bor i det.
 
– Den nye husserie, design typehus, er samtidig en udfordring til kommunerne, som ofte tager udgangspunkt i det kendte typehus, når der laves lokalplaner og gives byggetilladelser.
 
Husene er designet, så de kan passes ind på mange forskellige slags grunde. Grundformen er et zig-zag-mønster, som kan spejles og drejes, så det passer med vind og vejr, sol og skygge.

I husene findes et samlende rum og de øvrige rum er skabt, så de er fleksible og kan få den funktion, der passer til familiens livssituation, alder og størrelse.

– Vores liv er langt mere fleksibelt i dag end tidligere. I dagligdagen har vi sommerhussysler hjemme. Vi arbejder ofte hjemme og skal måske kunne lukke af og holde møder, mens der ligger legetøj fremme andre steder. Nogle familier vokser på nye måder, med dine, mine og vores børn. Eller bliver mindre, fordi man skilles og skaber nye familier. Og stadigt flere vælger at blive i boligen, når de bliver gamle. Alt det og meget mere skal et design typehus gabe over.
 

 

Design typehus
... Design typehus ... Skarebyg

Energibesparende hus
Oliepriserne stiger og snart er det fyringssæson, men boligejerne - især dem i de lidt ældre villaer, kan gøre meget for at spare på varmen og få et energibesparende hus. Det vil være relativt enkelt at spare omkring en tredjedel af den energi der går ti

Energisparende huse
Oliepriserne stiger og snart er det fyringssæson, men boligejerne - især dem i de lidt ældre villaer, kan gøre meget for at spare på varmen og få energibesparende huse.

Individuelle typehuse
Typehuse omtales også som arkitekttegnede huse eller individuelle typehuse. Ofte bruger typehusfirmaerne begreberne som salgsargument for at signalere kvalitet og valgfrihed, men det gør ikke husene specialtegnede.

Husbyggeri
Hvis du går og barsler med ideen om husbyggeri, skulle du måske tage og overveje at købe et typehus. Her er nemlig mange penge at spare, hvis du kan finde et hus der passer netop til dine ønsker.

Fritidshuse
Mange bruger fritidshuse året rundt, f.eks. i weekender, unge mennesker køber fritidshuse stedet for at indbetale til pensionsordninger, og ældre benytter sig af retten til at kunne få tilladelse til at benytte fritidshuse til helårsbeboelse.

Byggefirma
Et byggefirma kan tilbyde arkitekttegnede huse samt tilbyde et bredt program inden for masseproducerede typehuse.

Design typehuse
Mange byggefirmaer designer en serie af eksklusive design typehuse, der omtænker typehuset og skaber nye rammer for familieliv i hus med have.

Feriehusprojekter
Markedet for feriehusprojekter har ændret sig meget de senere år. Der er opbrud i de vante forestillinger om, at fritidshuse udelukkende er et afslapningssted for primært lidt ældre mennesker eller folk, der ønsker at komme væk fra bylivet om sommeren.

Lavenergihuse
Lavenergihuse er boliger der er bygget så udgifterne til opvarmning, og dermed boligens energiforbrug er reduceret mest muligt.

Helårsbolig
En helårsbolig er et fritliggende hus med have beregnet som helårsbolig bolig for en familie.

Typehuse
Typehuse kan defineres som huse, der bygges i samme udformning i mere end et enkelt eksemplar. Det er altså en form for "masseproduceret vare" med en på forhånd fastlagt udformning. Modsætningen hertil er det unikke, specialtegnede hus, som kun opføres en

Helårsboliger
Principielt kan man kun være i Danmark halvt så længe, når man har helårsboliger, enten det er ejerlejlighed, hus eller andelsbolig.

Sommerhuse
Mange sommerhuse bliver udlejet det meste af tiden, eksempelvis via online booking, men nogle anvender selv sommerhuset som weekendbolig.

Typehus Kolding
Et typehus Kolding kan defineres som et hus, der bygges i samme udformning i mere end et enkelt eksemplar. Det er altså en form for "masseproduceret vare" med en på forhånd fastlagt udformning. Modsætningen hertil er det unikke, specialtegnede hus, som ku

Lavnergihus
Et lavenergihus har et mindre forbrug til opvarmning, er billigere i drift og giver samtidig et bedre indeklima.


 Skare Byg A/S • Nordager 2 • Industri N2 • DK-6000 Kolding • Telefon: +45 75 52 69 11 • E-mail: info@skarebyg.dk