Velkommen til Skare Byg koncernen Besøg Seest HuseBoligprojekter & byggegrunde | Feriehusprojekter
             
 
Kvalitet fra egen fabrik
Styr på byggeprocessen
Lavenergi
Energiklasser
Inn-Line - Køkken & Inventar
Kvalitet fra egen fabrik
Derfor fremstilles husene indendørs
Mange tror, at det er mest korrekt at bygge hus på den gammelkendte måde, hvor håndværkere går på byggepladsen i al slags vejr og sætter husets forskellige dele sammen. Det er direkte forkert  -  Bygningsreglementet foreskriver tørt byggeri som et krav, og med et fabriksfremstillet hus fra Skare Byg A/S får I en lang række fordele  -  bl. a.:

Ensartet høj kvalitet overalt
Alle husets dele fremstilles og samles indendørs i store montagehaller, hvor temperatur og luftfugtighed m.m. styres helt nøjagtigt. Det giver en præcision og kvalitet, som er umulig at opnå på en udendørs byggeplads.

Ingen "hovsa"-løsninger
Det unikke byggesystem sikrer, sammen med den løbende kvalitetskontrol, at alle elementer er gennemtestede. Der er ingen overraskelser og skjulte fejl, som ofte skyldes travle eller ”kreative” håndværkeres hovsa-løsninger.

Perfekt isolering og dampspærre
Vores elementer er 100 % tætte med perfekt ilagt isolering og installations-væg. Skimmelsvamp er ikke eksisterende i vores huse. Vores elementer er fuldt udviklede og perfekte til lavenergi.

Intet unødigt tidsforbrug
Skare Byg A/S’ produktion benytter sig af den mest moderne teknologi. Den rationelle produktionsform sikrer høj, ensartet kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Flot finish
Det unikke byggesystem sikrer, at alle elementer passer sammen i faste mål. Her opnås en flot finish i samlinger og overgange, og der er intet behov for dyre og tidskrævende tilskæringer og tilpasninger.
 
 

 Skare Byg A/S • Nordager 2 • Industri N2 • DK-6000 Kolding • Telefon: +45 75 52 69 11 • E-mail: info@skarebyg.dk