Velkommen til Skare Byg koncernen Besøg Seest HuseBoligprojekter & byggegrunde | Feriehusprojekter
             
 
Kvalitet fra egen fabrik
Styr på byggeprocessen
Lavenergi
Energiklasser
Inn-Line - Køkken & Inventar
Lavenergi
Skare Byg A/S er helt fremme med know-how indenfor lavenergibyggeri.

Alle vores Frydkjær® helårshuse lever derfor naturligvis som standard op til Lavenergi Klasse 2 krav. Såfremt der ønskes endnu mindre varmeudgifter, kan vores huse leveres som Lavenergi Klasse 1-huse, ja nogle modeller kan endda tilbydes helt ned til passivkrav.

Også vores Seest Fritidshuse® får gavn af vores store viden og know-how indenfor lavenergi, hvorfor I også her kan være sikre på, at lavenergi-principperne er anvendt i bygningskonstruktionen.

Lavenergi handler ikke kun om mængden af isolering, men også om tæthed i elementeterne / bygningen. Lavenergiens påkrævede tæthed er næsten umulig at opnå på en udendørs byggeplads. En elementproduktion indendørs som hos Skare Byg A/S, skaber derimod de perfekte rammer for at opnå lavenergi-konstruktioner.
 
Her kan præcision og den rationelle produktionsform sikre jer en høj kvalitet samt en ensartethed, der ikke giver plads til ubehagelige overraskelser.

Vores produktionsmetoder med korrekt monteret dampspærre, seperat installationsvæg, optimal tæthed ved samlinger på vinduer og døre etc., gør det ikke kun muligt at opnå det perfekte lavenergiprincip, men gør også, at der ikke kan og vil opstå problemer i form af kondens, fugt, kuldebroer, træk, dyr opvarmning og måske snigende skimmelsvampe i jeres nye drømme-bolig.
 
Lavenergi skal ikke kun ses som fremtidens byggekrav - jeres fordel bliver en mindre varmeregning, og dermed en bedre familie-økonomi. Det giver også et fremtidssikret hus med en god gensalgsværdi og ikke mindst, giver det jer god samvittighed overfor miljøet med omtanke for næste generation.

Et hus fra Skare Byg A/S er et fremtidssikret hus og en sikker investering for dig og din familie.
 
 

 Skare Byg A/S • Nordager 2 • Industri N2 • DK-6000 Kolding • Telefon: +45 75 52 69 11 • E-mail: info@skarebyg.dk