Velkommen til Skare Byg koncernen Besøg Seest HuseBoligprojekter & byggegrunde | Feriehusprojekter
             
 
Boligprojekter og byggegrunde
Feriehusprojekter
Stærke projektpriser
Boligprojekter og byggegrunde
Skare Byg Koncernen har igennem de seneste år arbejdet intenst på virkeliggørelsen af to nye, store attraktivt beliggende udstykninger i Kolding. I de to nye boligområder er der tilsammen planlagt mere end 400 nye boliger.

Den ene udstykning ligger i Dalby i det sydlige Kolding i et naturskønt kuperet område tæt på byen og fjorden. Her udstykkes i Goldbækparken ca. 110 parcelhusgrunde for egen bebyggelse, og der opføres ca. 50  gårdhave-villaer i tæt/lavt byggeri.

Den anden udstykning ligger i Vonsild og kan med rette kaldes en grøn udstykning, idet ca. 50 % af det samlede areal er grønne enge, søer, stier og naturområder. I dette grønne boligområde udstykkes over de kommende år ca. 250 parcelhusgrunde for egen bebyggelse og ca. 50 gårdhavevillaer i tæt/lavt byggeri. De første udstykninger af parcelhus-grunde ligger i Christianshave og Frederikshave, og gårdhavevillaer opføres i Christiansmindeparken. 

Vi opfører også løbende villaer som nøglefærdigt lavenergibyggeri på særligt udvalgte grunde. Disse indflyningsklare villaer sælges som færdige projekter.

Ud over de nævnte udstykninger og projekter kan vi tilbyde andre gennemførte projektbyggerier, og vi har også nogle nye spændende projekter i støbeskeen.

Læs meget mere om vores boligprojekter og byggegrunde her 

 
 
 

 Skare Byg A/S • Nordager 2 • Industri N2 • DK-6000 Kolding • Telefon: +45 75 52 69 11 • E-mail: info@skarebyg.dk